МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Училиштата во Кавадарци интензивно се подготвуваат за старт на новата учебна година со физичко присуство на учениците.Привршува со реконструкциите . Проширен број на училници, реконструирано осветлување, набавени нови дидактички материјали, а и нова спортска сала, која за прв пат ја добива училиштето, се главните новини во ООУ „Страшо Пинџур“ во Кавадарци. Пред стартот на новата учебна година градоначалникот Митко Јанчев го посети училиштето.