МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Колку овој проект на Здружението ШЕПИ ке успее да се релизира со помош на Општина Кавадарци ни говори Емилија Василева Иваноска, еден од најголемите активисти за правата и подобрување на условите за живот и нега на кучиња мачки и други животни кај нас.

Инаку таа ни е соговорничка во утрешната емисија ОТВОРЕНО ЗА...која на РТК.МК ке се емитува во 21:00 часот.