МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска се отпочна со реализација на проектот за реконструкција на ул. "Пионерска” која е во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта”. Истата е со должина од 440м, и површина од 3300м2. 241842272_3046440592276597_6991889782397151677_n 241865498_3046440715609918_1515880801406506359_n 242037376_3046440625609927_6566569021884836392_n 242123244_3046440675609922_8063167402784741015_n