Денеска беа доделеени изненадувања , предвидени со уписот во Прва година во СОЗШУ „Ѓорче Петров„ Имено учениците од прва година кои своето школување ке го започнат во ова средина добија на подарок : таблет компјутери,ранци,смарт часовници, безжични глувчиња, УСБ стилкови, блутут звучници и други подароци. Наставничкиот колегиум и директоррот Горан Велковски им посакаа успех во школувањето. 241856665_657288532326624_2793701009133703411_n 241977593_657288518993292_7790257961783724341_n