ДЕНЕСКА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ВО СЕДИШТЕТО НА -СДСМ- КАВАДАРЦИ ОДРЖА ГОРАН ТОДОРОВ-КАНИДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА КАВАДАРЦЦЦИ ОД ОВА ПАРТИЈА.

- ГРАЃАНИТЕ ПРЕД СЕ- РЕЧЕ ТОДОРОВ.