МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во Кавадарци вечерва престојуваше лидерот на партијата Левица- Димитар Апасиев, заедно со Борислав Крмов- пратеник во Парламентот.Тие во Кавадарци беа спо цел лично да се запознаат со текот на предизборната активност за Локалните избори 2021 , а истовремено присуствуваа на отварањето на новите простории на Левица во Кавадарци.

Во изјава за медиумите Апасиев рече дека има притисоци на партијата од други места, и во досегашниот тек на предизборнста активност има и обиди за влијание како партијата би се приклонила кон други политички опции.Тој нагласи дека тие остануваат верни на нивните идеали и партиска програма.

Круме Богевски-претседателот на Левица во Кавадарци истовремено и носител на Советничката листа, која е составен од млади луѓе, очекува освојување на гласови за еден или двајца советници, ни ја презентира програмата на Левица во Кавадарци на овие избори во која се содражани неколку јасни ставови, за разни области на живеењето во урбаните средини.

241575815_572967983839757_2450934445455905123_n 243787851_347798600458847_3768790346226525709_n 244349158_447169676724545_4310155552243767994_n 244349701_262091969143537_6484094485469354052_n