МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

НА ПРЕС НА ВМРО-ДПМНЕ ГОВОРЕШЕ ЦАНКА ДОБРИНОВА КАНДИДАТ ЗА СОВЕТНИК И ДИРЕКТОРКА НА ДУ ,,РАДА ПОЦЕРВА,, .ТАА НАГЛАСИ ДЕКА ОВДЕ Е ДОСТА ИНВЕСТИРАНО ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ.ЗАТОА Е И РЕШЕН Е ПРОБЛЕМОТ СО ЗГРИЖУВАЊЕ НА ДЕЦАТА ВО ДЕТСКАТА ГРАДИНКА