МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На денешната Прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ- кандидатот за градоначалник на ова партија Митко Јанчев говореше за туристичкиот развој на градот и некои прокти поврзани со тоа.