МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

15.182 ЗА ВМРО-ДПМНЕ НАСПРОТИ 4.677 ЗА СДСМ СЕ БРОЈКИ КОИ ДОВОЛНО ЗБОРУВААТ ЗА ИЗБОРОТ НА НОВ ГРАДОНАЧАЛНИК НА КАВАДАРЦИ ВО КАВАДАРЦИ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРУИ 2021.

ЗА ЈАНЧЕВ ПОКРАЈ ВМРОВЦИ ГЛАСАЛЕ И СДСМОВЦИ, НЕПОПРЕДЕЛЕНИ И ГРАЃАНИ КОИ БИЛЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ЗА ДРУГИ ПАРТИИ. ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ВАКВА СИТУАЦИЈА ОДНОСНО РЕЗУЛАТ ОДЛУЧИ ТОА ШТО ТОЈ ГО НАПРАВИ ЗА ОПШТИНАТА МИНАТИИОТ ПЕРИОД ОД 4 ГОДИНИ И ТОА ШТО ГО ВЕТИ ДА ГО РАБОТИ СО СВОЈОТ ТИМ НАРЕДНИТЕ ГОДИНИ.

ВО КАВАДАРЦИ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД, СИНОЌА БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНА СПОНТАНА ПРОСЛАВА НА КОЈА ЈАНЧЕВ КАЖА ДЕКА ПОБЕДАТА Е И ОДГОВОРНОСТ И ОБВРСКА ПРЕД СИТЕ ГРАЃАНИ ДА РАБОТИ ПОСВЕТЕНО И ВЕТЕНОТГО ДА ГО ОСТВАРИ.

СЕ ОБРАТИ И Д-Р СТОЈАНЧО РАМОВ КОЈ ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА СИТЕ ШТО ГЛАСАА И НЕ ГЛАСАА ЗА СОВЕТОТ И ГРААДОНАЧАЛНИКОТ.СО ОВА КОНСТЕЛАЦИЈА НА ГЛАСОВИ ВО СОВЕТОТ НЕМА ДА ИМА ПРЕЧКА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ОНА ШТО Е ВЕТЕНО.

ВО КАВАДАРЦИ ПОКРАЈ ИЗБОРИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКК ЗАВРШИЈА И ИЗБОРИТЕ ЗА СОВЕТНИЦИ.10 МАНДАТИ ЗА СОВЕТНИЦИ ОСВОИ ВМРО-ДПМНЕ ,5 - СДСМ , 2 ГИ РИСТО САКАЛИЕВ, 1 -ЛЕВИЦА И , 1- ГИ РИСТО ЗЛАТЕВСКИ.

Линк од пртославата на победата на Јанчев и ВМРО-ДПМНЕ

https://www.facebook.com/rtkavadarci/videos/588027749211937

245713013_547831793180064_7603692387484762828_n 245721829_409615990831244_5244114949240085348_n 246417891_310658594217798_1032400572325728778_n 246198356_998849487326761_5245554482232009015_n 246432998_1086587418814448_3767324309067295778_n 245603912_4155349387926404_1387203830416722660_n download (1)