МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

НА СРЕДБА СО НОВИНАРИТЕ ДЕНЕСКА СТАРОНОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИН А КАВАДАРЦИ МИТКО ЈАНЧЕВ ГИ ПОКАНУВА УТРЕ 20 ОКТОМВРИ 2021 ГОДИНА, НА УТРИНСКО КАФЕ СИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО ИЗБОРНАТА КАМПАЊА ВО ОПШТИНА КАВАДАРЦИ, ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021, НА УТРИНСКО КАФЕ.

НА СРЕДБАТА , КАКО ШТО РЕЧЕ, ДЕНЕСКА, ЌЕ БИДАТ РАЗМЕНЕТИ МИСЛЕЊА ЗА ИЗБОРНАТА КАМПАЊА, А ИСТОВРЕМЕНО ТОЈ Е РАСПОЛОЖЕН ПОЗИТИВНО ДА ГИ ИНКОРПОРИРА НЕКОИ ИЗДРЖАНИ ПРОЕКТИ НА СОВЕТНИЦИТЕ И ГРАДОАНЧАЛНКОТ КОИ НЕ СЕ ДЕЛ ОД НОВАТА АДМИНСТАЦИЈА И НЕГОВАТА ИЗБОРНА ПРОГРАМА.