МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Грант во висина од 586.000 евра доби СОУ „Киро Спанџов Брко“ за набавка на опрема и изведување на обуки. Училиштето аплицираше меѓународен проект со чија реализација ќе се модернизира наставата. Во изјава за КТВ директорот на училиштето, Драги Ташев говори за деталите од овој мошне важен проект за средното стручно училиште во Кавадарци.