МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По повод Светскиот ден за борба притив насилство против жената во Општина Кавадарци се одржа панел дискусија во организација на Здружението за родова еднаквост „Визија„.