МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ЌЕ ИМА ЛИ ИЗМЕНИ ВО ИЗБОРНИОТ МОДЕЛ ВО МАКЕДОНИЈА: МИЦКОВСКИ ЗА ИЗБОРНИ ЕДИНИЦИ: ИЗЈАВА ВО ГРАДСКО..

.