МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска во Кавадарци во работна посета беше Босанско Херцеговскиот амбасадор Драган Јаќимовиќ кој со кавадаречкиот градоначалчник Митко Јанлчев разговараше со соработката на планот на културата и народната традиција.