МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

РТК продолжува со серијата на прилози за Спас на Тиквешкото езеро.

За поседиците и состојбата на Тиквешко езеро ви предлагаме да го чуете Градоначалникот на Општината ; Магистер Митко Јанчев. Еве како тој ја коментира актуелната состојба со загрозеноста на езерото поврзана со празнењето.