МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На денешениот прес на Здружението на Лозаро овоштари Кавадарци , претседателот Дано Јошев , го соопшти ставот за подршка на оризопроизводителите ,а истовремено потсети на исполнување на барањата кои лозарите ги имаат доставено до ресорното министерствои за земјоделие.