МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Нека е за многу години празникот .Да ни се сили рожбата,бериќетот , екомомијата и политичкиот просперитет“.

„Сите Божиќни празници се еден предуслов првин да се собереме во домашна атмосвера и преку нашата севкупност и заедништво преку фамилијата да ја пренесеме најсветата порака до сите наши верници.Во тој смисол до сите кавадарчани ,на сите македонци, на сите православни христијани да им ги честитам божиќните празници ,со желби за многу здравје , а Кавадарци да биде на врвот на економскиот развој , да ни се раѓаат здрави поколенија кој ке го наследат ова што го имаме ,а државата да чекори посигурно во 2017 година .Да имаме политичка стабилност , сите индивидуи кои го чинат ова миље во државата да бидеме позитивни .Со добра воља да бидеме вистински христијани ,да ја пратиме поканата до сите христијани ширум Балканот и ширум светот ,но и до сите други вери дека не им мислиме лошо .Истото го очекувам и од нив.

Нека е за многу години празникот .Да ни се сили рожбата,бериќетот , екомомијата и политичкиот просперитет“.