МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Новина: Секој запишан ученик во стручните профили на кадри добива стипенција од 3.500 денари месечно од МОН. -изјава на Горан Велковски- директор на училиштето.

284806249_988457821814747_445226139600802986_n 285122610_1171974763350585_5367692327799700096_n 285240052_3895770850648160_396399443625348225_n