МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Фолклорниот дел од здружението на пензионери Кавадарци денес низ песни и ора се дружеше со пријателите од Лесковац (Србија) и Гевгелија

М.В.