МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Со пораката И ВИЕ СТЕ ОДГОВОРНИ од денеска започнуава кампањата на ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ за заштита од пожари.

За ова активност ни говорат :Доне Илов- од Локалната самоуправа , Александар Чадамов- командир на ППТЕ и градоначалникот Митко Јанчев.