МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска на пригодна свеченост во Винскиот музеј Кавадарци во Градскиот парк беше одбележана 12 годишнината од работењето на Еколошкото друштво „Еко живот„ кое со своето постоење означи значаен почеток во заштитата на животната средина во Тиквешијата.Тие пред присутните преставници на Локална самоуправа, Здруженија, млади,гости од други еколошки друштва, љубители на природта и граѓани го преставија своето досегашно работење низ проекти кои позитивно ке влијаат на биодиверзитетот кај нас.

294020745_5757220450988693_2309876142384722863_n (1) 294055869_5757221574321914_4494433183104280701_n 294176556_5757221814321890_7045147356491225672_n 294179295_5757221044321967_3165130544299473709_n