МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

НЕЗАДОВОЛСТВО поради неисплатени плати во период од 3 месеци. Вработените на АД „Водостопанство“-Кавадарци ,денеска,пред дирекцијата на фирмата , на паузата од своето работно време,,го изразија своето незадоволство поради неисплатената плата за период од три месеци .