МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Слога Пром“ДООЕЛ Кавадарци во присуство на вработени и други деловни пријатели и граѓани отвори Тенискиот клуб кој го носи името името на фирмата. Денеска се промовира и тениското игралиште кое се наоѓа веднаш до компанијата. Игралиштето е придонес на „Слога Пром“ и е изградено за вработените, односно за децата на вработените, но ќе биде достапно и отворено и за сите сакаат да тренираат тенис. -Изјава на Ласко Јованов-ген. менаџер и косопственик на „Слога пром„ДООЕЛ Кавадарци.

7777

308817918_467119788770410_5330957678271111529_n 308918895_467120272103695_8482555509194738564_n 309055847_467120152103707_1227938181564548237_n 309400028_467119698770419_5133249757143212715_n 310097122_467119252103797_4622065877838132136_n 309150336_467120532103669_8751905550067125659_n