МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во недела на 20 ноември -во Кавадарци ке се одржи -Меморијалниот кошаркарски турнир за ветерани „Ордан Тотов- 22. На ова петто издание на турнирот посветено на Тотов еден од најдобрите кошаркари од Кавадарци.КК „Ветерани на Тиквеш„ упатуваат јавна покана до сите поранеши кошаркари,членови на Управи ,тренери ,спорстски работници,члернови на управи и љубители на кошарката , да дојдат во недела на 20 ноември од 11 часот во салата на ДТВ „Партизан„ и достојно да се одбележи името на Ордан Тотов, во чија чест се игра Турнирот.

Годинава на турнирот ке настапат пет екипи;

1. KK Борец- Велес

2. KK Пелистер Битола,

3. KK Струмица- Струмица

4. KK Струмица- Баскет Струмица

5. KK Тиквеш Кавадарци.

315166583_682636833381587_4898577285116824453_n 315450332_682636760048261_2451773771566308795_n