МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Од Локалната самоупарава информација дека “на ул. ,,Вишешница" се поставуваат сите подземни инсталации од операторите, како и систем за наводнување за дрвјата што ќе се садат во иднина, по што следува и поплочување на тротоарите. Претходно беше реконструирана водоводната линија како и атмосферската и фекална канализација, во склоп на проектот од КФВ Банка во соработка со Општина Кавадарци и ЈП Комуналец„, се наведува во информацијата од Локаланата самоуправа Кавадарци. 322377372_694938128741902_6197722759491234184_n 322878797_2384248821752284_327340902126970486_n 323099564_583813630258044_1140406288316656477_n 323346752_491553299781658_4455469195958560797_n 323431566_524487376163409_9150787946336841465_n 323462963_934888080852567_2085982065466620235_n