МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ Д-Р СТОЈАНЧО РАМОВ- НА 22 СЕДНИЦА ПРЕДИЗВИКАН ДЕКА НЕ ВОДИ ЕДНАКВО СМЕТКА ЗА СИТЕ СОВЕТНИЦИ ПРИ НИВНЈИТЕ НАСТАПИ НА ГОВОРНИЦАТА РЕЧЕ:-„ЗА МЕНЕ СИТЕ СОВЕТНИЦИ СЕ ЕДНАКВИ“.