МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

НА ДЕН 02.ФЕВРУАРИ 2023 ГОДИНА - ЧЕТВРТОК ВО САЛАТА НА ГРАД КАВАДАРЦИ - ОПШТИНСКО СОБРАНИЕ ОД 18.00 ЧАСОТ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И СОВЕТОТ ОД ГРАЃАНИ ПРИ МЕСНАТА ЗАЕДНИЦА СЕЛО КЛИНОВО КЕ ОДРЖИ СОБИР НА ЖИТЕЛИТЕ ОД СЕЛО КЛИНОВО СОПСТВЕНИЦИ НА КУЌИ И ОБЈЕКТИ ВО НАСЕЛБА БЛАШНИЦА И ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ГРАЃАНИ НА КАВАДАРЦИ.ЦЕЛТА ИНФОРМИРАЊЕ ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА ПРОЕКТИТЕ ЗА ПАТОТ КОН НАС.БЛАШНИЦА - СЕЛО КЛИНОВО, ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈА НА НАСЕЛБА БЛАШНИЦА, ИЗГРАДБА НА ПРОПУСТ- МОСТ НА РЕКА БЛАШНИЦА КАКО И АКТИВНОСТИ ОКОЛУ САМОТО СЕЛО КЛИНОВО И ПОБРЗО РЕВИТАЛИЗИРАЊЕ НА СЕЛСКАТА ЦРКВА СВ.„АРХАНГЕЛ“. УЧЕСНИЦИТЕ ДА ДОЈЦДАТ ВО ПОГОЛЕМ БРОЈ КАКО БИ БИЛЕ ТОЧНО И НАВРЕМЕНО ИНФОРМИРАНИ,А ВО ЕДНО ЌЕ ПОКАЖЕМЕ ДЕКА КЛИНОВЧАНИ ИМАМААТ ВЗАЕМНО ПОЧИТУВАЊЕ А СО САМОТО ТОА КЕ СЕ ОСТВАДРУИ ПОБРЗА РЕАЛУЗАЦИЈА НА ПОСТАВЕНИТЕ ЦЕЛИ. ОВА НИ ГО СООПШТИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА М.З. КЛИНОВО ЉУПЧО МИТРЕВ. 223689124_1433658960360630_7684919944617889443_n