МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-Континуирано се врши поставување на нова ниско напонска инсталација за улично осветлување на потегот на излезот од село Ваташа и почетокот на велосипедско - пешачката патека. Градежните работи како и вкупно 30 канделабри се донација од компанијата „Кожувчанка“, од кои 15 се поставени на овој потег. Со ова поставување е извршено целосно осветлување .

-Поставени се 4 нови канделабри околу зградите и детското игралиште во населбата „Бел камен“. Канделабрите се донација од компанијата“ Кожувчанка“. Општина Кавадарци континуирано работи на уште подобро и ново улично осветлување.

337875139_1212886789592112_4459292423686475000_n 338156925_177062445134252_153636440823720735_n

337676645_558361819725648_6571471088428248596_n 337513532_731800071821550_4712410179062666450_n 337856620_956690751989008_5865648708127687135_n