МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци континуирано работи на санирање на локалните полски патишта. По барање на месната заедница Глишиќ, деновиве се работи на санирање на локалните

полски патишта во Глишиќ и во атарот на местото викано "Смилица".

. 348835535_189294584071050_7298091271715992250_n