МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

„Уште од првиот ден од објавата за Бошко, и потребата за негово лекување, сум во контакт со неговото семејството. Во текот на утрешниот ден треба и да оствариме средба. Бошко е врсник со мојот најстар син Никола, од се срце сакам ова да е само еден лош сон и да заврши што поскоро.

Од семејната фондација Никола Јанчев ќе бидат одвоени финансиски средства во износ од 10. 000 евра , се со цел да започне процесот на лекување. Во наредниот период како приватно така и преку Општина Кавадарци ќе се организираме да се соберат и дополнителните средства кои се потребни за понатамошно лекување.

Некои работи не се така едноставни и лесно остварливи, затоа да се фокусираме на сплотеност и заедно да направиме Бошко да ужива во младоста и да продолжи понатаму.

Со почит,

Градоначалник

Митко Јанчев“

-Се наведува во соопштението од Фондацијата Никола Јанчев-по повод хуманитарната акција во која се вклучи и самата Фондација со сума од 10.000 евра.