МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-ОК НА ВМРО ДПМНЕ ПРОСЛАВИ ДВОЈНА ПОБЕДА НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД ВО КАВАДАРЦИ. На Градскиот плоштад поред членови симпатизери и граѓани на Кавадрци во доцните вечерни часови беше прославена двојната победа на ВМРО ДПМНЕ. Говореа, Зоран Јованчев, Митко Јанчев, Весна Ѓорѓиева, и Д-р Стојанчо Рамов.

.