МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Започнува КАВАДАРЕЧКИ СТРИТ ФЕСТ 2024! Манифестацијата започнува во понеделник 17.06.2024 со почеток од 19:00 часот на градскиот плоштад во Кавадарци, Наведемноот ден ке биде извршенои отворањето на петтото издание на КАВАДАРЕЧКИ СТРИТ ФЕСТ! Програма за првата недела