МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Од понеделник до петок (17 до 21 јуни 2024), во Кавадарци ќе се оддржи манифестацијата “Недела на македонско - српска култура“. Манифестацијата е во организација на Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Квадарци, во соработка со Центарот за култура Ковин, Србија, а со поддршка на Локална самоуправа Кавадарци и Министерството за култура на Македонија.