МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Пензионери од 21 Здружение од Македонија на 14- февруари со песна и оро го просалавија празникот на лозарите

Традиционалната средба посветена на Денот на Лозарите- Свети Трифун и годинава на 14 февруари се одржа во убава атмосвера во ресторанот на Ангропромет-Тиквешанка, каде обично и се среќаваат нашите повозрасни граѓани.Годинава беа присутни и пензионери од Бугарија од градот Перник со кои е воспоставена поблиска соработка на збратимување.

(видео прилог)