МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска Градоначалниккот Панов одговори на обвинувањата на СДСМ за нереализираните проекти

На еден од релизираните градежни зафати, новото сообраќајно решение, кружен тек, на излезот на Кавадарци кон Росоман, денеска градоначалникот Александар Панов одржа прес конференција на отворено.На неа тој одговори на обвинувањата кои преку медиуми стигнуваат од ОО на СДСМ -Кавадарци а се однесувааат на неколку нереализирани објекти: