МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Mаршот мирно заврши на Градскиот плоштад со обраќање на Вероника Костадинова

Кавадарчани како граѓани и како противници на албанската платформа, и разнебитувањето на Македонија и вечерва протестираа за Единствена Македонија.Мирно, и достоинствено со скандирања за Македонија на сите граѓани кои живеат со неа,својот марш го започнаа од новата црква „Света Преподобна Параскева Петка„ потоа се движеа по централните градски улици ,за да заврши на Градскиот плоштад во Кавадарци.Овде на присутните им се обрати Вероника Костадинова.(Таа во обраќањето рече:)