На 24.03.2018 година во Плевља, Црна Гора се одржа Меѓународниот натревар Плевља опен 2018.

На натпреварот учествуваа 450 натпреварувачи од Македонија, Црна Гора, Србија, Германија, Романија, Словенија, Хрватска и Босна и Херцеговина. КК Урбан Инвест освои: 7 златни медали, 2 сребрени и 1 бронзен медал.

Златни медали освоија: 1. Владанка Аврамова - кати поединечно кадетки 2. Владанка Аврамова - кати поединечно јуниорки 3. Петар Аврамов - кати поединечено до 13 години. 4. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година, 3 ниво. 5. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година, апсолутно ниво. 6. Александар Стојков - кати поединечно 2006 година, апсолутно ниво. 7. Александар Стојков - кати поединечно 2006 година, 3 ниво.

Сребрени медали: 1. Стефанија Грозданова - кати поединечно до 13 години. 2. Стефанија Грозданова - кати поединечно кадетки.

Бронзен медал освои : 1. Петар Аврамов - кати поединечно кати кадети.