МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Викендов на стрелиштето „Бејбунар“ во Охрид се одржа државно првенство со воздушна пушка, меѓународна програма, на кој учество зедоа и тројца јуниори од Стрелачки Клуб „Кавадарци„ предводени од тренерот Горан Илиев. Постигнати се следниве резултати:Лилјана Илиева 585,1 кругови , Викторија Трајковска 582,9 кругови и Кире Богев 565,3кругови.Овие резултати во просек претставуваат подобрување на формата кај сите стрелци.

М.В.

117301239_298399141472033_3268527586306617694_n 117304771_232658397892227_2096059096567951746_n (1) 117338402_302178637508975_4323131773847065310_n