МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ВУКО КАРОВ ПО 21-ВИ ПАТВО НЕДЕЛА, 25 ЈУЛИ НА ТУРНИРОТ КЕ УЧЕСТВУВААТ ГФК ТИКВЕШ, СКОПСКИ ВАРДАР И ПРИЛЕПСКА ПОБЕДА

Во недела, 25 јули ке се одржи 21 издание на традиционалниот меморијален фудбалски турнир „Вуко Каров и тиквешките фудбалски легенди“. Годинава покрај домаќинот Тиквеш на турнирот ке учествуваат и екипите на Вардар од Скопје и Победа од Прилеп. Ке се игра по италијански систем, секој со секого по едно полувреме. Турнирот ке започне во недела од 16.30 ч. а обезбедени се и традиционалните награди за најдобрите.

М.В.

unnamed