МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Од утре стапуваат на сила новите пониски цени на нафтата и нафтените деривати кај нас;

Моторен бензин ЕУРОСУПЕР БС – 95 48,00 (денари/литар)

Моторен бензин ЕУРОСУПЕР БС -98 50,00 (денари/литар)

Дизел гориво ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) 45,00 (денари/литар)

Масло за горење Екстра лесно 1 (ЕЛ-1) 33,50 (денари/литар)

Мазут М-1 НС 17,970 (денари/килограм).