МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Роберто и Благица Богеви се подолго на музичката сцена, па време беше да изненадат со некое нивно дело.

Ни открија дека спремаат и нова песна. Taa ќе ја испеат во дует и ќе ја слушниме на фестивалот „РОСА“.

Ако сакате да дознаете повеќе за нивните музички активности можете да го посетете нивниот facebook профил:

https://www.facebook.com/Bogev-Roberto-I-Blagica-515106918670375/?__mref=message_bubble