МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Клубот „Al Pacino“ за овој викенд нуди програма за секоја публика:

Четврток - Сања Барбика, познатата фолкерката од Струмица

Петок - dj ANDREJ GJOSHEV, Урбан, со најголемите хитови

Сабота - dj DEA, artist and producer reflects something special. Her charisma is felt at each live show.

Недела - Сања Барбика

Пријатна забава :)