IGM TRADE

ИЗВРШЕН УВИД ВО РЕКОНСТРУКЦИЈА НА НЕКОЛКУ УЛИЦИ КАКО И НА НОВАТА СОЦИЈАЛНА ЗГРАДА

Во работна посета на Општина Неготино денес беше...

МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА, БРИТАНСКАТА АМБАСАДОРКА ГАЛОВЕЈ, ДИРЕКТОРОТ НА АМС МОЈСОВСКИ, И ДИРЕКТОРКАТА НА ФОНДАЦИЈАТА ЧЕКОР ПО ЧЕКОР КИР...

ПО ПРИЕМОТ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДЕЛКОВ АМБАСАДОРКАТА ГО ПОСЕТИ МУЗЕЈОТ НА ОЛД ТАЈМЕРИ

Денеска во официјална работна посета на Него...

ПОКРАЈ ПОДЛОГАТА ПОСТАВЕНИ СЕ НОВИ КОШАРКАРСКИ ТАБЛИ, ОДБОЈКАРСКИ ДРЖАЧИ И МОНТАЖНИ ТРИБИНИ

Во рамките на ООУ Гоце Делчев од Негот...

ВИСОКИОТ ГОСТИН ЈА ПОСЕТИ НЕГОТИНСКАТА ГИМНАЗИЈА ВО ЧИИ РАМКИ ФУНКЦИОНИРА БИЛИНГВАЛНА ФРАНЦУСКА ПАРАЛЕЛКА

Делегација на Амб...

„Денеска извршив увид во објектот на Територијалната противпожарна единица-Неготино и се задржав во разговор со вработените и на т...

ДО 31 МАЈ СЕ ЗАБРАНУВА ДВИЖЕЊЕ И ПРЕСТОЈ НА ЛУЃЕ ВОЗИЛА И СТОКА ВО РЕОНИТЕ КАДЕ СЕ ИЗВРШУВА ГАЃАЊЕТО

Во периодот до 31 мај оваа година,...

ВО ПРЕСРЕТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА МУЗЕИТЕ СО ИЗЛОЖБАТА ПАРАЛЕЛНО БЕШЕ ОДБЕЛЕЖАН И ДЕНОТ НА СЕСЛОВЕНСКИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ

Повеќе од педе...

ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВЛЕГОА ВО ЗАВРШНА ФАЗА

На задоволство на граѓаните на општина неготино привршуваат градежните активности о...

СО ПРОЕКТОТ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ОПФАТЕНИ БЕА СОУ„СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ“, ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА И УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ГРАД...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)