МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во трката за градоначалник во Општина Неготино учествуваат:Златко Пенков кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Тони Делков кандидат на СДСМ , и Ѓорѓи Ајтов независен кандидат -група збирачи.Кодексот беше потпишан во присуство на Нетка Веселинова.