МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Од 26 до 28 декември предвидена е Новогодишна забава на Градскиот плоштад во Неготино

Општина Неготино со задоволство ве поканува на градскиот плоштад во деновите од 26 до 28 декември (вторник, среда и четврток) сите заедно да ја почувствуваме новогодишната магија и да споделиме радосни моменти. Повелете на градскиот плоштад во Неготино и уживајте во предновогодишната магија. Да ја дочекаме новата 2018 година со песна и радост во весело и пријатно расположение.

22200101010.jpg

извор;www.negotino.gov.mk