МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Безвременските песни на Ѓоко Ѓорчев ке се пеат на 25 декември во неговиот роден град Неготино

Градот во кој Ѓоко се чувствува најубаво и во кој има стотици пријателиу и блиски роднини, ке биде домаќин на неговата турннеја со концерти кои ги наслови како „My Way“.

Koнцертот ке се одржи во Националната установа -Центар на Култура „Ацо Ѓорчев„ на 25 декември(понеделник) .Ѓоко и Пријателите:Кристина Палија - сопран и вокал, Ирена Крстевска - Стевановска-вокал,и бендот на Филип Стевановски ке ви ја разубават ова празнична предновогодишна вечер.На денот кога се слави Католичкиот Божиќ ке ги слушнете секогаш убавите евергрини кои Ѓорчев ги пее со децении.На новогодишниот концертен хепенинг разгалете си ја душата со убава музика на Ѓоко Ѓорчев и неговите пријатели, вистински музички професионалци.

Билети можете за само 150 денари да набавите во НУ„АцоЃорчев„ .