МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ВИСОКИОТ ГОСТИН ЈА ПОСЕТИ НЕГОТИНСКАТА ГИМНАЗИЈА ВО ЧИИ РАМКИ ФУНКЦИОНИРА БИЛИНГВАЛНА ФРАНЦУСКА ПАРАЛЕЛКА

Делегација на Амб...

„Денеска извршив увид во објектот на Територијалната противпожарна единица-Неготино и се задржав во разговор со вработените и на т...

ДО 31 МАЈ СЕ ЗАБРАНУВА ДВИЖЕЊЕ И ПРЕСТОЈ НА ЛУЃЕ ВОЗИЛА И СТОКА ВО РЕОНИТЕ КАДЕ СЕ ИЗВРШУВА ГАЃАЊЕТО

Во периодот до 31 мај оваа година,...

ВО ПРЕСРЕТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА МУЗЕИТЕ СО ИЗЛОЖБАТА ПАРАЛЕЛНО БЕШЕ ОДБЕЛЕЖАН И ДЕНОТ НА СЕСЛОВЕНСКИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ

Повеќе од педе...

ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВЛЕГОА ВО ЗАВРШНА ФАЗА

На задоволство на граѓаните на општина неготино привршуваат градежните активности о...

СО ПРОЕКТОТ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ОПФАТЕНИ БЕА СОУ„СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ“, ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА И УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ГРАД...

ОПШТИНА НЕГОТИНО И ПАРТНЕРСКАТА ОПШТИНА ПЕЛА ОД ГРЦИЈА РЕАЛИЗИРАА УШТЕ ЕДЕН ЗАЕДНИЧКИ ПРОЕКТ

Утре, среда 31 март на две локации во о...

=СЕ СРЕДУВА ПЛОШТАДОТ, ПОСТАВЕНИ ШТЕДЛИВИ СВЕТИЛКИ А И СЕ АСФАЛТИРА УЛИЦА ВО КРИВОЛАК

Урбанизацијата и градежните активности во оп...

ДЕВОЈЧЕТО ОД МАРЕНА Е ЧЛЕН НА БОРЕЧКИОТ КЛУБ НЕГОТИНО И ДРЖАВЕН ПРВАК ЗА У-15 ВО КАТЕГОРИЈА ДО 66 КГ.

Убави спортски вести ни пристигн...

СЕ ПОСТАВУВА ПОДЗЕМНА ЕЛЕКТРИЧНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Продолжува инфраструктурното уредување во општина Неготино. ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)