МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Пред советниците ке се најде предлогот за меѓуопштинска соработка помеѓу општините Росоман и Кавадарци

Утре, петок од 14 часот, Сов...

ПРОБЛЕМ ГРОБНИ МЕСТА РОСОМАН ГРАДОНАЧАЛНИК РОСОМАН.`

-ИЗЈАВА НА СТОЈАН НИКОЛОВ- ГРАДОНАЧАЛНИК НА РОСОМАН .

...

Советниците одобрија 60.000 денари за претстојното гостување на КУД Росоман во Белчова, Турција

Советот наа општина Росоман вчера ја ...

По повдеќедневни исклучително физички и технички а пред се умествени напори, решен е големиот проблем со дефектот поради кој Општина Р...

Советник во Општина Росоман Павле Димов говори за проблемите со патната инфраструктура на релација Росоман - Сирково и обратно.

...

Денесka во Росоман откупувачите, со градоначалникот Стојан Николов разговараа со директорот на ДИЗ Зоран Шапуриќ и со советникот во МЗ...

Централната манифестација со откинување на првата праска ке се случи во сабота 11 јуни

Советот на Општина Росоман на последната одр...

„Денес потпишавме значаен договор со Министерство за животна средина и просторно планирање од програмата во областа на животна сре...

Граадоначалникoт Стојан Николов ги истакна проектите на кои се работеше, оние на кои се работи и ги најави идните проекти.

...

Советот на општина Росоман ја одржа 9-тата редовна седница. Комисијата за финансии и буџет поднесе извешта а советниците ги разгледаа г...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)