МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Росоман обезбеди пари за изградба на тротоари крај магистралниот пат Градско-Прилеп

Општина Росоман обезбеди пари за изгр...

Поради запалено гнездо на штркови на бетонски столб во Росоман, биле запалени и дел од каблите по што била исклучена електричната енер...

Вицепремиерот и Министер за Финасии Зоран Ставревски денеска престојуваше во Општина Росоман, каде во работа го предаде новиот резер...

Вицепремиерот и Министер за Финасии Зоран Ставревски денеска престојуваше во Општина Росоман, каде во работа го предаде новиот резер...

Вицепремиерот и министер за Финасии Зоран Ставревски денеска престојуваше во Општина Росоман, каде во работа го предаде новиот резер...

ВО ПОДМЕТНАТИОТ ПОЖАР ВО РОСОМАНСКО ГАСНЕА И АВИОНИ

Голем пожар во Росоманско, во атарот на селата Камен дол, Дебрише и Мрзен бесне...

Пожар зафати 150 хектари сува трева и трње во Росоманско, информацијата ја потврди Петко Ристовски, магистер по заштита на шуми во подру...

СЕ АСФАЛТИРА ВО ОПШТИНА РОСОМАН

Во тек е асфалтирање на улици во општина Росоман, а има и улици кои се поплочуваат со бекатон плочки...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)