МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

„На 29.04.2022 во 17.20 часот било пријавено дека во угостителски објект во Росоман М.Т. од Росоман физички го нападнал Б.Р. од Неготино. Се р...

„Денес врз основа на одлука на Влада бр.41-3162/1 на сметките на 729 овоштари исплативме 33.760.718 денари за надомест на штета од елементарнит...

“Започнавме со промена на уличното осветлување во сите населени места во општина Росоман. Старите светилки ќе бидат заменети со 230 но...

Вчера започнаa градежните активности за изградбата на улицата "Пере Тошев" во Росоман.

За периодот кој што следува од Локалната сам...

,,На 30.03.2022 во ОВР Кавадарци било пријавено дека на регионалниот пат Росоман-Кавадарци се случила сообраќајна несреќа помеѓу комбе со с...

Жителите на Сирково од денес ги активираа блокадите за градежната механизација на пристапниот пат кон селото – барањата се исти

Пред советниците се најдоа годишните сметки на основното училиште, градинката како и буџетската годишна сметка

Советот на општина...

РОСОМАН МЕЃУ ПРВИТЕ ОПШТИНИ КОИ КЕ ДОБИЈАТ ОБЕШТЕТУВАЊЕ ОД ИЗМРЗНУВАЊЕ ЗА 2021.Овоштарите ке бидат први кај кои ке се врши авансно испла...

Во петок, 25 март Советот на општина Росоман ке ја одржи редовната 8 седница. На дневен ред се неколку материјали по кои треба да се произ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)